Stof impregneren

PURATEX®: Zelf professioneel impregneren zonder oplosmiddelen en zonder drijfgassen! 

Met de Puratex® complete verzorgingsset kun je zelf, vanaf dag één, jouw stoffen zitmeubel beschermen en verzorgen. De Puratex® impregneer bevat geen drijfgas, noch oplosmiddel. Je kunt het behandelde meubel al na enkele uren droogtijd weer in gebruik nemen. Vocht en vuil kunnen minder snel in de vezel indringen, reinigen wordt gemakkelijker.

 

Puratex® impregneer is verkrijgbaar als onderdeel van de complete verzorgingsset of als 500 ml flacon met knijpverstuiver of als 200 ml flacon met pompverstuiver. Je kunt de meubelen gewoon binnen laten staan. Voor een beetje bank ben je niet meer dan 10 minuten kwijt!

 

Kies voor de meest milieuvriendelijke en simpele manier van impregneren: Puratex® met OEKO-TEX certificaat.

 

Basis onderhoud voor stoffen:

 

Gebruik de stofzuiger met het meubel opzetstuk om stoffen meubelen wekelijks te reinigen (maximaal 500 Watt) en zo huisstof, kruimels en andere dagelijkse vervuiling te verwijderen. Daarna frist de stof weer helemaal op door met de bevochtigde* LCK® reinigingshandschoen lichtjes over de stof te wrijven. De stof krijgt zo een beetje vocht toegediend en oppervlakkig vuil wordt verwijderd. De stof straalt weer en blijft veel langer mooi.

 

De meeste stoffen hebben een etiket met een reinigingsadvies. Let hier goed op. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.