kaj jubileum fauteuil

Dit jaar vieren we ons 15 jarig jubileum! Voor dit jubileum hebben we iets speciaals ontworpen. Na lang wikken en wegen is de keuze gevallen op een jubileum fauteuil maar dan wel één die een echte eyecatcher is geworden. In de huidige designstijl voor meubels wordt veel gewerkt met strakke lijnen. We hebben bij de fauteuil Kaj gekozen om deze strakke lijnen op verschillende manieren te laten terug komen. De zitting van de fauteuil is een hexagon, ook wel een zeshoek genoemd. Dit is een vorm die we de laatste tijd steeds in meer interieurs terug zien.

 

Heerlijk zitcomfort

De zitting valt voor een gedeelte weg onder de hoge rug van de fauteuil. Een hoge rug aan beide zijden samen met de schuining van de rug die vloeiend overloopt in de schuining van de armlegger heeft het voordeel dat je op diverse manieren in deze fauteuil kunt gaan zitten.

 

Luxueuze bekleding

 

Voor de bekleding is gekozen

voor een combinatie van stoffen. De voorzijde van de fauteuil is gestoffeerd in een luxe ogende velours stof en voor de achterzijde hebben we gekozen voor een dessin stof. Deze dessin stof is voorzien van een patroon welke perfect combineert met de strakke belijning van de fauteuil.

 

Bijpassend Carpet

Een leuke gimmick is dat bij deze fauteuil een bijpassend carpet leverbaar is. De fraaie baan in het rugkussen komt terug in

het carpet. Indien je kiest voor een velours stof wordt dezelfde stof gebruikt in de baan van het rugkussen maar wordt de vleug naar boven gestikt waardoor je een soort van 3D effect creëert.

 

Onderstel

De zitting is standaard voorzien van een onderstel welke leverbaar is in de kleuren goud, chroom en zwart

 

Speciale editie

De jubileum fauteuil Kaj is zoals je van ons bent gewent leverbaar in al onze stof- en ledersoorten, maar ook in drie speciale jubileum edities. Deze edities hebben we speciaal voor jou samengesteld en onderverdeeld in 3 categorieën, namelijk allure, industrial en luxury.


Allure

Binnenzijde stof Paris

Antraciet, buitenzijde stof Canal 150 Slate met chromen onderstel.

Industrial

Binnenzijde stof Paris Mouse, buitenzijde stof Canal 250 Taupe met zwart onderstel. 

Luxury

Binnenzijde stof Paris Forest, buitenzijde stof Canal 330 Gold met gouden onderstel.


Paris Antraciet

Paris Mouse

Paris Forest


Canal 150 Slate

Canal 250 Taupe

Canal 330 Gold


Jubileum fauteuil Kaj zoals getoond € 1285,-

(verkoopadviesprijs inclusief btw)

Vind een dealer bij jou in de buurt

 

Vragen over deze fauteuil?