Karel fauteuil

De tijdloze uitstraling in combinatie met een heerlijk zitcomfort maken deze fauteuil een echte topper. Vanaf het allereerste ontwerp van de fauteuil Karel stonden een drietal punten vast waar het model aan moest voldoen. Tijdloos, eenvoud en een perfect zitcomfort.

 

Tijdloos - Eenvoud - Perfect zitcomfort

Om bij het laatste punt te beginnen hebben we gekozen om de fauteuil Karel standaard uit te voeren met het beste schuim wat we in huis hebben namelijk het Pantera® schuim. Voor de zitting is er keuze uit de Pantera® 130 medium en de Pantera® 150 hard. In de rug is gekozen voor een comfortabele koudschuim rugkwaliteit.

 

Kubistische vormen zijn al jarenlang een goede basis voor een tijdloze fauteuil, bij het ontwerp van de fauteuil Karel stond vast dat de robuustheid van de armlegger terug moest keren in het ontwerp van zowel de rug als de zitting. De strakke lijnen van het ontwerp versterken de eenvoud van dit model.

 

Standaard wordt dit model geleverd met de deluxe afwerking, maar uiteraard kun je ook kiezen voor één van de andere afwerkingsmogelijkheden.

fauteuil Karel zoals getoond € 1220,-

(verkoopadviesprijs inclusief btw)

 

Vind een dealer bij jou in de buurt

 

Vragen over deze fauteuil?


heb je interesse in één van onze zitmeubelen?

Bezoek één van onze dealers of breng een bezoek aan onze eigen showroom. Deze is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16:30. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Over INNO

Algemene verkoopvoorwaarden

© INNO zitmeubelen 2020