Björn draaifauteuil met arm

Draaifauteuil Björn is ontstaan uit het idee om een fauteuil te ontwerpen welke aan de volgende criteria moest voldoen: Strak gelijnd, casual uitstraling en een comfortabele zit met een goede ondersteuning van je onderrug.

 

Comfortabel zitten 

De draaifauteuil is uitgerust met een lendensteun. Zo'n steun zorgt ervoor dat als je in de fauteuil zit je een prettige ondersteuning in je onderrug voelt. Bijkomend voordeel hierbij is dat je ook nog eens een goede zitpositie krijgt.

 

Casual

De casual uitstraling hebben we bereikt door de fauteuil een stoere, maar toch nonchalante uitstraling te geven door

de stiknaden. De stiknaden lopen zowel horizontaal als verticaal over de bekleding en ze accentueren hierdoor de strakke lijnen van de stoffering.

 

Bakeliet armlegger

Draaifauteuil Björn wordt standaard geleverd op een vier teens draaivoet in de kleur zwart, qua bekleding is de fauteuil leverbaar in al onze leder- en stofsoorten. De armlegger is gemaakt van bakeliet, en is leverbaar in glanzend bakeliet of mat bakeliet.

 

fauteuil Björn zoals getoond € 1135,-

(verkoopadviesprijs inclusief btw)

Vind een dealer bij jou in de buurt

 

Vragen over deze fauteuil?


heb je interesse in één van onze zitmeubelen?

Bezoek één van onze dealers of breng een bezoek aan onze eigen showroom. Deze is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16:30. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Over INNO

Algemene verkoopvoorwaarden

© INNO zitmeubelen 2020