mark hoekbank op maat gemaakt

Helemaal de trend van nu! kubistische vormen in combinatie met zijn moderne slede maken deze bank een eyecatcher in je interieur. Standaard wordt de bank Mark geleverd met een pantera zitvulling en een stoere outside stitching. Dit is een omschrijving hoe de bank Mark standaard zou worden geleverd. De klant voor wie wij deze bank hebben gemaakt vond het model heel erg mooi alleen de moderne slede paste niet bij zijn interieur. De vraag kwam, zou de bank ook kunnen worden geleverd met een tapse houten poot? Uiteraard is dit bij INNO geen probleem en hebben wij de bank voorzien van op maat gemaakt tapse houten poten.

 

Heb jij liever ook geen slede maar bijvoorbeeld een aluminium poot? of heb jij liever een engelse naad als afwerking in plaats van de outside stitching? Het is aan jou de keuze, wij maken de bank zo dat hij helemaal voldoet aan jouw wensen.


heb je interesse in één van onze zitmeubelen?

Bezoek één van onze dealers of breng een bezoek aan onze eigen showroom. Deze is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16:30. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Over INNO

Algemene verkoopvoorwaarden

© INNO zitmeubelen 2020