iris elementen op maat gemaakt

Het leuke van deze op maat gemaakte Elementen Iris is dat je de elementen in meerdere opstellingen kunt plaatsen. Je kunt hem bijvoorbeeld plaatsen met de poef er tussen in, maar ook de twee elementen tegen elkaar en dan de poef apart.

 

De elementen Iris die we hier hebben gemaakt hebben een afwijkende breedtemaat namelijk 75 cm zonder de armlegger. De poef is in deze opstelling ook op maat gemaakt, deze is 110 cm breed en 100 cm diep. De diepte van de poef komt exact overeen met de diepte van een element Iris. Dit is speciaal gedaan omdat de poef zo mooi aansluit in het geheel.

 

Heb jij liever een andere opstelling of wil je hele andere maten? Geen probleem vraag bij ons of één van onze dealers. een vrijblijvende offerte aan en wij helpen jou graag verder in de zoektocht naar jouw droombank.


heb je interesse in één van onze zitmeubelen?

Bezoek één van onze dealers of breng een bezoek aan onze eigen showroom. Deze is op afspraak geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16:30. Wij leveren niet rechtstreeks aan particulieren.

Over INNO

Algemene verkoopvoorwaarden

© INNO zitmeubelen 2020