altijd een bank voor jou


Welke vragen moet je je zelf stellen om te komen tot een model bank die het beste bij jou past. We gebruiken hierbij altijd de volgende stappen, Vast gestoffeerd of losse kussens? Wil je een strakke, een landelijke bank of toch iets meer richting klassiek romantisch? Hou je meer van een bank welke doorgestoffeerd is tot bijna aan de grond of ben je toch meer van een bank welke hoog op de poten staat? 

BANKEN

hoekbankenJe eigen bank of fauteuil compleet op maat gemaakt


INNO zitmeubelen houdt er niet van om ‘nee’ te verkopen aan  klanten. Daarin zijn we onderscheidend. We maken geen massale fabrieksproducten. Onze meubelmakers zijn ambachtelijke vakmensen die elk zitmeubel precies kunnen maken zoals jij het wenst. Alle zitmeubelen die we produceren dragen dan ook vol trots het label Made in Holland. Wil je een bijzondere maat of een aparte stof of leer? Een kortere of juist een langere zitdiepte of een andere rughoogte? Geen probleem, we passen je zitmeubel zo aan dat het helemaal naar jouw wens is. 

Tess hoekbank

Minder is meer bij Scandinavisch wonen. De stijl kenmerkt zich door slanke lijnen, rust en eenvoud. Het ontwerp van de bank Tess sluit hier naadloos op aan. Slanke vormen in combinatie met de aluminium of zwarte metalen poten maken deze bank tot een echte aanrader!